Kinderfeestje!

posted in: Workshops | 0

Kinderfeestje bij IzaNailSecrets

Prinses voor één dag.

Is je dochter binnenkort jarig? Wil je voor haar en haar vriendinnen een nagelfeestje organiseren? Bij IzaNailSecrets ben je hiervoor op het juiste adres.

Leerzaam en lekker lachen met z’n allen.

IzaNailSecrets organiseert regelmatig workshops voor kinderen die het leuk vinden om lekker creatief te zijn. Voor een verjaardag of een kinderfeestje, worden de meisjes door IzaNailSecrets ondersteund om op een leuke en leerzame manier te gaan oefenen met nagelproducten. Iedereen kan haar eigen creativiteit laten gaan met het lakken en versieren van eigen nagels en van haar vriendinnetjes. Eerst gaan ze oefenen op blanco lakwieltjes en vervolgens op echte nagels waarvoor stripers, acrylverf, nagelstickertjes, glitterslak en steentjes kunnen worden gebruikt. Een leuk moment om met z’n allen te lachen!

Bovendien worden de nagels van de jarige door IzaNailSecrets versierd, tenzij ze het leuker vindt om het zelf te doen. Ook kunnen de meiden een bodyglitter tattoo krijgen. Na afloop van de Mini Nails Party wordt er een “I pimped my nails!”-certificaat uitgereikt.

 

Interesse? Neem contact met IzaNailSecrets op om alle mogelijkheden en geschikte momenten te bespreken.

 

VOORWAARDEN: voor meisjes vanaf 6 jaar in een groep vanaf 4 tot en met 8 kinderen, duur workshop van ongeveer 2,5 uur (exclusief het eten van de taart en het uitpakken van de kado’s), inclusief nagelmaterialen, drankjes en snoepjes. Kosten workshop à €12,50 per kind + €2,50 per kind voor een bodyglitter tattoo. Contant afrekening (geen pinautomaat aanwezig). Reiskosten naar eigen locatie buiten Leeuwarden à €0,19 per km, op locatie groter dan 10 km, onkostenvergoeding van €0,45 per km. Kostenloze annulering 1 week voor de workshop, binnen 3-6 dagen: 50% van het totale bedrag en binnen 48 uur: volledig bedrag in rekening gebracht.

Leave a Reply