Workshops 2015

posted in: Workshops | 0

Reveal your perzonality… bij Iza.

Onder de naam van MisteroMilanoNoord geeft Iza tientallen professionele workshops, trainingen en opleidingen voor creatieve nagelstylistes die zich in bepaalde Nail Art technieken willen verbeteren. Op de worskhops pagina van onze webshop kun je een overzicht raadplegen van al deze technische themadagen.

EEN IMPRESSIE?
Hieronder vind je een best-off in beeld van alle workshops die ik in 2015 heb gegeven. Voor mini-workshops met verschillende niveau’s tot 1- en 2-daagse individuele perfectietrainingen… ben jij bij ons op het juiste adres als het gaat om de laatste ontwikkelingen en trendy technieken in het vak! Kijk maar…

 

 

Schrijf je snel in!

Wil je meer weten over de aankomende workshops die misschien bij jou in de buurt door Iza zullen worden gegeven? Kijk in onze webshop en schrijf je snel in! Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen via de emailhet reactieformulier hieronder of Facebook.

 

Webshop van IzaNailSecrets

Leave a Reply