Nieuwe prijslijst 2016!

posted in: Nagelstudio | 1

De laatste jaren heb ik altijd dezelfde prijzen van nagelbehandelingen gehanteerd, maar nu is het tijd om sommige tarieven per 1 februari 2016 iets te verhogen. Het gaat met name om manicure- (kunstnagels, acryl en gel) en pedicure-behandelingen (setprijzen van teennagels).

 

Prijslijst IzaNailScerets per 01-09-2016


Een impressie van mijn werk?

 

Iza… een Nail Art professional.

Iza, van nagelstudio IzaNailSecrets te Leeuwarden, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een Nail Art specialist van de hoog kwalitatieve producten en het merk Mistero Milano®.

Samen en dankzij de beste nagelstylistes van het vak en professioneel netwerk van Mistero Milano®, is Iza continu up-to-date van de laatste trends en nieuwe nageltechnieken.

Gemstones, Metallic Design, Stylograph, Sugar Effects, 3D Jewelry, Acryl 3D, Aquarel Painting, One Stroke… al deze Nail Art technieken hebben geen geheim voor Iza die zij dagelijks ook aan haar eigen klanten aanbiedt.

Daarnaast geeft Iza tientallen workshops en trainingen aan nagelstylistes die zich in deze technieken willen verbeteren. Kortom, een All-in-One Professional!

 

 

Alleen maar voordelig!

Voor de klanten, die overdag of door de week geen tijd hebben om bij IzaNailSecrets af te spreken, is het mogelijk een afspraak te maken voor ‘s avonds tussen 18 en 21 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur. Deze tarieven zullen zelfs… omlaag gaan!

 

Voorlopig kun je nog van de huidige tarieven profiteren. Per 1 februari 2016 zijn deze dan niet meer geldig en zal de nieuwe prijslijst hiernaast worden gehanteerd. Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

 

Afspreken bij IzaNailSecrets?

 

 

One Response

  1. Hallo,

    Ik heb een vraagje wat de prijs is voor acrylnagels zetten.

    Mvg anja

Leave a Reply