Mistero Milano®

posted in: Nieuwe producten | 0

De mysterieuze wereld van Mistero Milano®.

Mistero Milano betekent “Mysterie van Milaan”. Maar het succes van het merk is niet zozeer een “mysterie”, aangezien het gehele assortiment tot de meest innovatieve en hoog kwalitatieve producten in het vak behoort. Het geheim van Mistero Milano® onthult hoogwaardige producten, zowel voor het verzorgen van handen en voeten, als voor het perfecte stylen van kunstnagels door nagelstylisten en ervaren consumenten.

De keuze voor Innovatie & Kwaliteit.

IzaNailSecrets is sinds april 2014 specialist en officiële distributeur van het merk Mistero Milano® in het noorden van Nederland. Als Professional gebruikt IzaNailSecrets dagelijks al deze exclusieve merkproducten in haar nagelstudio, welke als los en complete setjes ook verkrijgbaar zijn in haar webshop.

* Manicure *

Deze productlijn is een goudmijn voor specialisten in het creatieve of extravagante stylen van acryl– en gelnagels. Al deze producten omvatten polymeren en UV-gels, welke op de nieuwste technologieën in de cosmetica-branche zijn gebaseerd.

Webshop van IzaNailSecrets

 

 

* SPA Manicure *

Het gamma bestaat uit o.a. een verzorgingslijn voor de hydratatie en het huidherstel van de handen. De TARA en MACADAMIA Complex-formules omvatten natuurlijke ingrediënten voor een onmiddellijke regeneratie en elasticiteit van droge handen.

Webshop - SPA Manicure

 

 

* SPA Pedicure *

Het Pedicure-assortiment is de ultieme oplossing voor droge en gevoelige voeten tegen zwelling en oedeem. De CANOLA & ARNICA Complex-lijn staat garant voor de snelwerkende revitalisatie en langdurige verzachting van een sterke voethuid.

Webshop - SPA Pedicure

 

 

 

Meer weten? Bekijk al deze exclusieve producten van Mistero Milano® in de webshop van IzaNailSecrets.

 

Leave a Reply